close
Menu

Agricultural Management Solutions

null

HarvestLab 3000: Perfekt tilførsel af næring til afgrøderne.

Reducér udgifterne til gødningsstoffer! Udbring gylle med samme præcision som kunstgødning.

Antenner & skærme

Antenner & skærme

Præcisionslandbrug starter her. John Deere's antenner og skærme er infrastrukturen, når det drejer sig om brug af hardware i moderne landbrug. De åbner mulighed for opsætning af bedriften, så den bliver en endnu større succes.

Styresystemer og automatisering

Styresystemer og automatisering

John Deere tilbyder en lang række integrerede styresystemer, lige fra enkel, manuel styring til fuldt automatiseret styring. Hvis dine maskiner er af blandet fabrikat, tilbyder vi også løsninger til andre mærker, så du stadig kan nyde fordelene ved John Deere's styresystemer og maskinautomatisering.

Præcisionsløsninger til landbrug

Præcisionsløsninger til landbrug

Med John Deere's præcisionsløsninger til landbrug kan du styre og budgettere dine omkostninger med større præcision. Med sensordata i realtid og stedspecifik dokumentation får du værdifuld indsigt og kan tage faktabaserede beslutninger og oprette nøjagtige doseringer for dine næste markopgaver.

Driftsstyring med opkobling

Driftsstyring med opkobling

Den fjerde landbrugsrevolution – Connected Farming (opkoblet landbrug) eller Agriculture 4.0 – er allerede i fuld gang. Tusindvis af John Deere maskiner i Europa nyder allerede godt af vores opkoblingsløsninger.

AMS undefined Rønne undefined MASKINCENTER BORNHOLM