7R serien

 • 7R serien

  Giver dig det, der betyder mest

 • 7R serien

  Giver dig det, der betyder mest

 • 7R serien

  Giver dig det, der betyder mest

 • Andre lover. John Deere garanterer.

  7R garantiprogram for brændstof

  Se mere

7R serien

7R serien – Giver dig det, der betyder mest

Fremragende resultater, klassens bedste kabine, optimal komfort, lave driftsomkostninger og maksimal driftstid. Det er præcis disse ting, kunderne fortæller os, at de lægger størst vægt på. Og de er alle en del af de nye John Deere traktorer i 7R serien.

Komfort 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Komfort

Branchens mest stille kabine med 68 dB (A). Og med TLS Plus frontakselaffjedring, ActiveSeat eller kabineaffjedring samt ActiveCommand Steering er du sikret jævn og behagelig kørsel.

Motorydelse 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Motorydelse

Motorer på henholdsvis 6,8 og 9 liter giver dig fantastisk trækkraft og reducerede driftsomkostninger.

Præcisionslandbrug 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Præcisionsdyrkning

StarFire 6000 antennerne leveres med forbedret signalrækkevidde. Eksempelvis har det helt nye SF3-signal gentagelsespræcision inden for sæsonen med en nøjagtighed på +/- 3 cm.

Styrken ved det frie valg 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Styrken ved det frie valg

Fuldt mekaniske eller trinløst variable transmissioner med en række køremodes giver dig al den kraft, du ønsker.

Oversigt: 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

NØGLEEGENSKABER

Styrke til at udrette mere

Optimering af kg pr. hk kombineret med en høj motoreffekt (op til 352 hk maks. med IPM) giver dig fart og effektivitet. Omfattende lift- og PTO-muligheder gør desuden traktorerne i 7R serien yderst alsidige.

BETJENING, DER ER LIGE SÅ LOGISK SOM EN SMARTPHONE

Betjening, Der Er Lige Så Logisk Som En Smartphone 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

7R serien gør det nemt at anvende avanceret landbrugsteknologi. Alt er inden for bekvem rækkevidde på CommandARM betjeningspanelet og er tydeligt vist på generation 4 CommandCenter.

Endnu hurtigere adgang til avancerede funktioner

CommandCenter fungerer som en tablet-computer med berøringsskærm: navigation gennem valgmulighederne er forenklet via menuer, genveje og hjælpetekster, der afhænger af sammenhængen. Desuden kan du bruge vores gennemprøvede AMS-løsninger til de fleste maskiner.

Nem styring af olieudtag

På CommandARM er olieudtagenes håndtag og koblinger farvekodet for at forenkle genkendelse. For at gøre arbejdet lettere, kan alle olieudtag betjenes via betjeningsanordninger, der er lette at nå, eller med et konfigurerbart joystick, der fås som ekstraudstyr.

AEF ISOBUS-certificeret

Generation 4 CommandCenter overholder kravene til AEF ISOBUS. Du kan styre dit redskab, der understøtter ISOBUS, via Universal Terminal (UT) og udføre automatisk sektionskontrol via Task Controller (TC-SC) alt efter redskabets AEF-certificeringsniveau.

Nem dokumentation

4600 CommandCenter er forbundet med kontrolcenteret på MyJohnDeere.com via trådløs dataoverførsel. Du kan nemt sende opsætningsfiler fra kontoret til marken samt kort over udført tildeling og totaler fra marken til kontoret.

Praktisk talt i kabinen

Du eller din John Deere forhandler kan logge på Generation 4 CommandCenter via fjernadgang og hjælpe traktorføreren med maskin- og ISOBUS-opsætning samt brug af maskinen. Desuden kan føreren bruge hjælpefiler på skærmen til at blive fortrolig med alle funktioner.

AutoTrac - gennemprøvet i marken

Monter en StarFire 6000 antenne og aktiver AutoTrac, så er du klar til håndfri styring. Vælg mellem tre præcisionsniveauer: SF1: +/- 15 cm; SF3: +/- 3 cm gentagelsespræcision inden for sæsonen; RTK: +/- 2,5 cm gentagelsespræcision i længere perioder.

FANTASTISK TRAKTOREFFEKTIVITET

Fantastisk Traktoreffektivitet 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Hvor meget kan en traktormotor præstere? Motorspecifikationerne på markedet kan være misvisende. Det vigtigste er kraften, der overføres til jorden og til traktorens PTO (kraftudtag).

John Deere's 7R traktorer har en uovertruffen ydeevne, der giver 93% overordnet traktoreffektivitet.

Den kompakte kølepakke, som ikke er dækket på afkølingsoverfladen, giver en fantastisk lufttilførsel uden begrænsninger. Motorerne på 6,8 l og 9 l giver bedre drejningsmoment og brændstoføkonomi under alle forhold. e23 PowrShift og AutoPowr er din garanti for en yderst effektiv transmission. Derudover kan nævnes, at akseldesignet og de brede dæk op til grp. 49 (2,15 m) overfører mere kraft til jorden.

Se video

7310R DLG Powermix transport

7310R DLG Powermix transport 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

1DLG Powermixtest Nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de
2DLG Prüfbericht Nr.: 6297; 2015; www.dlg-test.de
3DLG Powermixtest Nr.: 2015-854; 10.2015; www.dlg-test.de

JOHN DEERE POWERTECH 6,8 OG 9,0 L MOTORER

John Deere Powertech 6,8 Og 9,0 L Motorer 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Enestående ydeevne starter med en exceptionel motor, og for at kunne bygge en sådan skal man have en klar designstrategi. Motorer i John Deere 7R serien på 6,8 l og 9,0 l er designet og udviklet til at levere større drejningsmoment og skærpet hurtighed med serieturboteknologi, samtidig med at Trin IV standarder overholdes.

Katalyseret udstødningsfilter med DOC/DPF
Dieseloxideringskatalysatoren (DOC) og dieselpartikelfilteret (DPF) fjerner partikler ned til 2,5 μm.

Recirkulation af nedkølet udstødningsgas (EGR)
Præcise mængder nedkølet udstødningsgas blandes med indført frisk luft, hvilket sænker forbrændingstemperaturen og dermed NOx-udledningen. Dette reducerer emissionsniveauet yderligere.

Selektiv katalytisk reduktion (SCR)
Dieseludstødningsvæske blandes med udstødningsgasser i katalysatoren for at reducere NOx-udledningen yderligere. DEF-forbruget er kun 2-3% af dieselforbruget.

Serieturboladere
Serieturboladerne giver bedre drejningsmoment ved lav hastighed og motorrespons for at opfylde diverse belastningskrav.

Trækstyrke baseret på et bredt, konstant effektområde

Trækydeevne på grund af et bredt, konstant kraftområde 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

En 9-liters motor i 7310R leverer det bedst mulige drejningsmoment ved det ideelle antal omdrejninger pr. minut inden for et konstant effektområde, hvilket sikrer en fantastisk trækstyrke.

BRUGERVENLIG FOR BÅDE ERFARNE OG UERFARNE FØRERE

Traktorerne i 7R serien tilbyder en række transmissionsindstillinger for at hjælpe med at imødekomme alle driftsudfordringer: AutoPowr trinløs variabel transmission, e23 PowerShift transmission og CommandQuad med Efficiency Manager.

e23 transmission 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

e23 transmission
e23 kombinerer alle fordelene ved en mekanisk transmission med brugervenligheden ved en IVT. 10 gear med fuld "powershift" i det primære driftsområde (5-16 km/t) sikrer maksimal trækkraft på marken ved det rigtige antal omdrejninger pr. minut.

AutoPowr: Bløde gearskift 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

AutoPowr: Blødt gearskifte
Med AutoPowr kan du skifte blødt fra igangsætning til tophastighed med et enkelt håndtag og uden at røre koblingen. Vælg en bestemt hastighed, og AutoPowr holder den konstant ved automatisk at reagere på ændringer i belastning.

Mekanisk del af kraftflowet i 7R AutoPowr

Mekanisk del af Power Flow i 7R AutoPowr 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

CommandQuad med Efficiency Manager (kun 7210R og 7230R) 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

CommandQuad med Efficiency Manager (kun 7210R og 7230R)
Vælg fuldautomatisk gear for maksimal brændstoføkonomi, eller vælg det manuelle gear med 5 områder og 4 powergear pr. område for målrettet hastighed. Som en videreførelse af AutoQuad Plus transmissionen, som er afprøvet i marken, leverer CommandQuad den samme enestående holdbarhed og effektivitet.

HURTIGERE VENDINGER, ØGET HASTIGHED OG STØRRE MANØVREDYGTIGHED I MARKEN

Hurtigere Sving, Øget Hastighed Og Manøvreringsdygtighed I Marken 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

De bærende rammer i 7R serien er udviklet med henblik på en hidtil uset optimering af kg pr. hk. Med et robust chassis, TLS Plus frontaksel, der giver ekstra trækbomstyrke, og en lang akselafstand for yderligere trækkraft og stabilitet, yder traktorer i John Deere 7R serien større produktivitet med høj nyttelast selv under krævende forhold.

Dæk 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Dæk
John Deere tilbyder en række forskellige dækløsninger til et bredt udvalg af mark- og transportanvendelser. Vælg 2,15 m diameter bagdæk (7250R modeller og derover) for bedre kraftoverførsel og større frihøjde. Du får også rigelig trækkraft med mindre ballast, hvilket reducerer jordpakning.

Perfekt afbalanceret
Traktorer i 7R serien er designet med en perfekt vægtfordeling på 45:55. En række forskellige ballastmuligheder er til rådighed, hvis det er påkrævet, og kan let monteres og fjernes takket være de effektive centrerklodser.

TILFØJ TUNG BALLAST MED LETHED

Ballastfleksibilitet Til Alle Systemer 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Det nye EZ Ballast gør det muligt at give traktoren den optimale ballast på den letteste måde, hvilket er særligt fordelagtigt for landmænd og maskinstationer, som ofte har brug for at skifte mellem mark- og vejkørsel. Du kan tilføje eller fjerne den 1,7 ton tunge vægt på få sekunder ved blot at trykke på en knap uden at skulle forlade kabinen.

 • Kør hen over vægten
  Der er ikke behov for at forlade kabinen.
 • Saml vægten op
  Brug blot det valgte olieudtag, hvorefter ballasten hejses op til undervognen. En sikkerhedsanordning sikrer, at fastlåsningen sker uden problemer.
 • Bare kør - og lad vægten ligge
  Det er lige så enkelt at slippe ballasten igen. Det giver besparelser på brændstofomkostningerne.

Pickupvægte 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Pickupvægte

Pickupvægte hjælper dig med at opnå den perfekte balance og forbedrer trækkraften. De fås i versioner på 900 kg, 1150 kg, 1500 kg og 1800 kg og kan monteres på frontliften og frontvægtbeslaget (kun 900 og 1150 kg).

Frontmonterede kuffertvægte (50 kg) 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Frontvægtsæt à 50 kg

Disse vægte kan nemt monteres/afmonteres foran. De giver optimal vægtfordeling mellem for- og bagaksel, da vægten hurtigt kan justeres efter det aktuelle behov.

Baghjulsvægte 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Baghjulsvægte

Baghjulsvægte gør det muligt at forbedre trækkraften med korrekt ballast på bagakslen. De kan monteres på ydersiden af hjulene. Med støbte hjul kan de også monteres på indersiden (undtagen 900 kg). Fås som 70 kg, 205 kg, 625 kg (kun indvendig) og den helt nye 900 kg.

KOMFORTABEL AT KØRE

Hvis det indgår i dit arbejde at trække meget store læs såsom gylletanke eller at køre lange strækninger, er 7R serien den ideelle traktor. Den er hurtig og meget manøvredygtig med ActiveCommand Steering (ACS), Triple-Link Suspension Plus (TLS+) og ekstra kraftige bremser på frontakslen.

HCS Plus – En mere afslappet dag 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

HCS Plus – En mere afslappende dag

Tilpasningsdygtig hydraulisk kabineaffjedring (HCS Plus) tilpasser sig automatisk ændringer i underlaget og kræver ikke programmering til brug på landevej eller mark.

TLS+ (Triple-Link Suspension Plus) 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

TLS+ (Triple-Link Suspension Plus)

Vores effektive frontaffjedring overfører maksimal kraft til underlaget. TLS+ er et fuldt integreret, selvnivillerende frontaffjedringssystem. Det forbedrer trækkraften yderligere ved, at forhjulene bevarer kontakten med jorden og lader dig øge hastigheden i marken. TLS+ fås med hydraulisk differentialespærre og våde skivebremser for effektiv trækkraft. TLS+ lader dig vælge frontakselindstillinger til forskellige anvendelser.

ACS – ActiveCommand Steering 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

ACS – ActiveCommand Steering

Letter styringen på forageren og giver forbedret ratstyring ved transporthastigheder

Dynamisk selvoprettende stabilitetskontrol

Gør det lettere at styre traktoren. Systemet tilpasser automatisk stabilitetsvinklen i forhold til traktorens acceleration.

Styretøj med variabel udveksling

Giver let og adræt styring ved lave hastigheder og tungere styring ved højere hastigheder. ACS reducerer automatisk til 3,5 omdrejninger med rattet fra endestop til endestop for hurtig foragermanøvrering og sænker bevægelsen af rattet med hånden til 75%.

Fuld elektronisk styrekontrol

Fuld elektronisk styrekontrol fjerner alle ulemperne ved en konventionel opsætning med ratstamme-til-rat. Dette reducerer vibrationer betydeligt og eliminerer ratslør fuldstændigt.

LED-LYGTER 360° RUNDT

360° LED-LYGTER 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

LED-ekstraudstyret giver 40% større dækning til siderne og 10% bedre udsyn bagud. LED-lygterne på John Deere traktorer i 7R serien udsender hvidt lys af høj kvalitet, der giver perfekt oplysning og kontrast. 22 LED-lygter giver 360° udsyn. Resultat: nat bliver til dag med mindre belastning af øjnene.
LED-lygter er stort set uopslidelige med en levetid på mindst 10.000 timer og høj modstand over for vibrationer og ekstreme temperaturer.

Op til 26 lygter giver 360° udsyn. Arbejdslygterne er integreret i taget - foran, bagtil og på siderne - hvilket forhindrer mulige skader forårsaget af grene.

ULTIMATIV HYDRAULISK YDEEVNE

Ultimativ Hydraulisk Ydeevne 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Vældig kraft kombineret med et stort udvalg af brugervenlige lift- og PTO-muligheder giver dig uovertruffen alsidighed. Indbygget frontlift og PTO gør traktorer i 7R serien særligt imponerende i alle anvendelser med frontmonterede redskaber med to olieudtag, ISOBUS og dobbeltvirkende cylindre.

Frontlift og olieudtag

Frontliften har en maks. løftekapacitet ved liftkuglerne på 5.200 kg. En eller to uafhængige frontolieudtag, der kan bruges med iTEC, fås som ekstraudstyr med justerbar flowhastighed.

Baglift med imponerende løfteevne

3-punktsliften er designet med styrke og alsidighed for øje og har en løfteevne på op til 10.206 kg på udvalgte modeller.

Nem liftstyring

Liftbetjeningsfunktionerne er placeret i CommandCenter: Elektroniske sensorer sender øjeblikkeligt data til kontrolmodulet, hvilket giver mulighed for hurtige og nøjagtige justeringer. Der er også adgang til betjeningselementerne på de bredere bagskærme.

Uafhængige olieudtag bagtil

Traktorer i 7R serien er udstyret med 4, 5 eller 6 elektrohydrauliske olieudtag bagtil. De har hver især deres egne betjeningselementer, så det er lettere at eftermontere flere olieudtag.

Bag-PTO

Traktorer i 7R serien har flere PTO-muligheder såsom f.eks. 1000E PTO, som giver den alsidighed og fleksibilitet, der skal til for at opfylde alle redskabsbehov på dette kraftniveau.

Fuld redskabskontrol

Front- og baglifte er iTEC-kompatible, hvilket giver fuld redskabskontrol. Elektroniske sensorer sender data til liftkontrolmodulet, så det er muligt at foretage øjeblikkelige og nøjagtige justeringer.

AUTOMATISKE STYRESYSTEMER – FÅ MEST MULIGT UD AF DIN DAG

Automatiske Styresystemer – Få Mest Muligt Ud Af Din Dag 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Håndfri AutoTrac styring giver mere komfort: Det styrer din traktor sikkert om dagen og natten, gennem støv og snavs eller i bakket terræn. Det forhindrer omkostningstunge overlap eller mister og gør enhver fører i stand til at opnå enestående resultater. Med Generation 4 CommandCenter og en StarFire antenne behøver du kun AutoTrac aktivering, før du er klar til at begynde. Med AutoTrac kan du forvente en besparelse på op til 8%* af produktionsomkostningerne og en produktivitetsstigning på op til 14%**.

Optimal præcision 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Optimal præcision

Brug af John Deere's løsninger med automatiske styresystemer begynder med den nye StarFire 6000 antenne. Egenskaberne omfatter bedre signalstabilitet og dermed maksimal driftstid og ny SF3 præcisionsfunktion. For dig betyder det, at antennen altid holder dig på sporet – uanset forholdene. Og med SF3 kan du gentage dine resultater – uden behov for styrelinjer eller skelforskydning – gennem hele sæsonen.

StarFire 6000 antennen fungerer problemfrit til alle John Deere styresystemer og alle præcisionsniveauer (SF1, SF3, Mobile og Radio RTK).

 • Forbedret SF1 med 15 cm spor-til-spor præcision, gratis.
 • Ny SF3 med mulighed for 3 cm spor-til-spor præcision og gentagelsespræcision inden for sæsonen.
 • RTK med 2,5 cm spor-til-spor præcision med langvarig gentagelsespræcision, herunder 14 dages RTK Extend (hvis signalet midlertidigt falder ud). Den ideelle løsning til faste kørespor (Controlled Traffic Farming).

GreenStar 2630 skærm 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

GreenStar 2630 skærm

Udnyt alle fordelene ved AMS-teknologien, herunder avancerede styresystemer og ISOBUS-funktioner, avanceret dokumentation og automatiseringsmuligheder. GreenStar 2630 understøtter alle telematikfunktioner, der fås med JDLink Connect, f.eks. Remote Display Access, der muliggør fjernopbakning til føreren og automatisk dataudveksling med MyJohnDeere kontrolcenteret.

AVANCEREDE STYRESYSTEMER OG LØSNINGER TIL PRÆCISIONSDYRKNING

iTEC Pro 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

iTEC Pro

Intelligent Total Equipment Control integrerer den automatiske AutoTrac styring og redskabsstyresystemet til styring af traktorens hastighed, front- og bagmonterede redskaber samt aktivering af differentialespærren. Det muliggør håndfri vendinger og reducerer jordpakning. Til perfekte foragre og ensartet afgrødevækst.

John Deere sektionskontrol 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

John Deere sektionskontrol

Drag fordel af præcisionsproduktivitet: John Deere sektionskontrol minimerer automatisk mister og overlap under kørslen. Således kan du udføre et bedre stykke arbejde hurtigere – og spare penge på gødning, kemikalier og såsæd. Denne ISOBUS-standardløsning fås til sprøjter, såmaskiner og spredere.

JOHN DEERE GØDNINGSSENSOR

JOHN DEERE GØDNINGSSENSOR 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Gylle er gødning af høj kvalitet, men er også ekstremt heterogent. Næringsstofniveauerne kan variere helt op til faktor 25 – selv for en enkelt tank. En John Deere gødningssensor gør det muligt at analysere næringsstofferne i gyllen under kørslen og derfor tæt på sprederen.

NIR-sensoren, der er monteret på gyllevognen, måler N, P, K, NH4 og tørstof mere end 4.000 gange i sekundet. Med en John Deere traktor kan sensoren styre hastighedsjusteringer og hæve eller sænke spredertempoet ud fra det næringsstofniveau, som du har valgt, og endda bruge et tildelingskort. Dermed kan du maksimere dit afkast og overholde love og regler, samtidig med at du sparer penge til kunstgødning.

JOHN DEERE GØDNINGSSENSOR 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Stedspecifik anvendelse

 • Tildelingsværdi kg/ha N, P, K, NH4
 • Grænseværdi for sekundær ingrediens

Traktor/redskab-automatisering

 • Automatisk hastighedsjustering med John Deere traktorer
 • Manuel hastighedsjustering med traktorer, såmaskiner og spredere af andre fabrikater

Dokumentation

 • Tildelt mængde
 • Tildelt mængde af næringsstoffer

Hurtig adgang til indsamlede data

 • Oversigt over næringsstoffer kan hurtigt findes i kontrolcenteret på MyJohnDeere.com

MYJOHNDEERE.COM KONTROLCENTER

MYJOHNDEERE.COM KONTROLCENTER 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Du administrerer en kompleks virksomhed. Derfor afhænger optimering af hele driften af, at du er tæt forbundet med dine løbende opgaver. Kontrolcenteret på vores landbrugsportal MyJohnDeere.com gør det let. Det forbinder dig med dine maskiner, dine førere og dine marker fra ét centralt sted. Det gør det muligt at udveksle data uden problemer med din John Deere forhandler, din maskinstation eller andre betroede partnere.

Det hele begynder med forbindelse mellem maskinerne og kontoret via den telematiske infrastruktur fra JDLink. Ved hjælp af den indbyggede modulopbyggede telematik-gateway på din 7R traktor kan JDLink eliminere gætteri i forbindelse med overvågning og optimering af maskinen og bane vejen for en maksimering af den effektive driftstid.

Kontrolcenter 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Kontrolcenter

Gå til kontrolcenteret for at angive den præcise placering på marken for de næste kørsler, spor arbejdets forløb for dine maskiner, giv dine førere arbejdsordrer, få automatisk vist kort over udført tildeling i marken, og opret, analysér og del tildelingsrapporter med betroede partnere og kunder.

JDLink 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

JDLink

Med JDLink Access kan du se, hvor dine maskiner er, hvad de laver og hvordan de klarer sig, og du kan give dine førere fjernopbakning ved opsætning og give instrukser om betjening ved hjælp af Remote Display Access. JDLink Connect giver også mulighed for trådløs dataoverførsel, så data frit kan udveksles mellem maskinen og kontoret.

Nem opgavestyring 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Nem opgavestyring

Undgå papirarbejde og endeløse telefonopkald under planlægning, udførsel og rapportering af opgaver. Med MyJobConnect kan du løbende give klart definerede opgaver til førerne af dine mejetærskere, mens de er på farten, ved at bruge MyJobsManager appen. Førerne kan derefter se opgaverækkefølgen i realtid og udføre opgaverne i henhold til MyJobs appen på deres mobilenhed. Når jobbet så er udført, har du øjeblikkeligt nøjagtige og komplette data ved hånden for hurtigere jobrapportering og professionel fakturering.

Intelligent landbrugsnavigation & flådelogistik 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Intelligent landbrugsnavigation og maskinlogistik

Af hensyn til maksimal effektivitet og optimal planlægning er det afgørende at have de rette maskiner på rette tid og sted. MyJobConnect Premium udvider MyJobConnect til en ægte logistikløsning for en blandet maskinpark. Den omfatter oversigt over alle maskinerne, trinvis navigation ud fra en omfattende database over markveje, herunder forventede ankomsttidspunkter på foruddefinerede destinationer. Når navigationen indstilles for den primære maskine, kan kornvognene benytte den hurtigste og sikreste vej til marken, så føreren ikke bliver presset unødigt.

CONNECTIVITY INSIDE

Indvendig Opkobling 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Vores opkoblingspakke “Connectivity Inside” udstyrer dine 7R traktorer med en række intelligente teknologier, der er med til at forbedre indtjeningen, komforten og driftstiden, samtidig med at dine driftsudgifter nedbringes.

Her er teknologierne:

 • Håndfrit AutoTrac styresystem
 • Opkoblet kundeopbakning
 • Adgang til kontrolcenteret på MyJohnDeere.com
 • Traktor/redskab-automatisering (for at aktivere automatisk hastighedsjustering med en John Deere gødningssensor)

Du kan få alt det ovenstående plus en FarmSight servicepakke, så du kan lære at bruge disse teknologier, hvis du vælger at bruge Connectivity Inside.

ANDRE ANVENDELSER END LANDBRUG

Andre Anvendelser End Landbrug 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Uanset om der er tale om byggeri, vejarbejde, skovbrug, vinterrydning eller kommunal vedligeholdelse, så kan denne traktor det hele. Der er utallige muligheder for enhver anvendelse, og den kan let tilpasses dine individuelle behov. Klarer uden problemer krævende PTO-opgaver ved krybehastighed eller hurtig transportkørsel med et fuldt læsset vippelad. Med en e23 eller AutoPowr transmission kan du arbejde fleksibelt og brændstofeffektivt.

Frontlæssere til 7R traktorer 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Frontlæssere til 7R traktorer

Vi har ikke blot designet vores frontlæssere specifikt til en række anvendelser uden for landbruget. Alle grundfunktioner er integreret som for eksempel joystick. Det garanterer blød og let betjening og den størst mulige komfort for føreren.

En kraftfuld alsidig traktor 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

En kraftfuld alsidig traktor

Du finder hårdtarbejdende 7R traktorer mange steder uden for landbruget. 7R seriens evne til at flytte enorme læs og dens fremragende PTO-ydelse gør den for eksempel ideel til byggeprojekter og vejarbejde.

COMMANDVIEW III KABINE

Commandview Iii Kabine 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Når du stiger op i CommandView III kabinen, er det første, du lægger mærke til, hvor meget plads du har til rådighed, den førsteklasses indretning og kvaliteten af kabinens finish. Takket været det laminerede glas og frontlydbarrieren nyder du godt af en forbavsende stille kabine. Det uhørt lave lydniveau på 68 dB (A) giver dig en mere afslappende dag. Udsynet er også bedre end nogensinde før, særligt når du drejer sædet 40 grader for et uforstyrret udsyn til dine redskaber. Alle de vigtige traktorfunktioner som gasspjæld, transmissionshastighed og retning, olieudtag og PTO (kraftudtag) er lige ved fingerspidserne på den intelligent konfigurerede CommandARM.

Active Seat 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

ActiveSeat

ActiveSeat fungerer ved hjælp af en kombination af elektrohydraulisk teknologi og luftaffjedring. ActiveSeat isolerer op til 90 % af alle lodrette bevægelser og giver føreren en bedre køreoplevelse i forhold til sæder med almindelig affjedring.

40-graders drejesæde 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

40° drejesæde

Udsynet og komforten er også bedre end nogensinde før, især når du drejer sædet 40° for at få et uforstyrret udsyn til dine redskaber. Efter én dags arbejde kan du mærke forskellen.

Egenskaber: 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

Download her specifikationer for 7R serien

Specifikationer: 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

7R serien

Download brochure: 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM
7R serie traktorer 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

7R serie traktorer

Se video
7R/8R serien: Den samlede traktoreffektivitet 7R serien, are available in the of dealer MASKINCENTER BORNHOLM

7R/8R: Den samlede traktoreffektivitet

Se video