close
Menu

Nye modeller føjes til finsnitter serien

Tre nye modeller i 8000 serien af finsnittere udnytter den nyeste teknologi til at mindske spild af afgrøder og øge ydeevnen 

John Deere annoncerer tre nye modeller i 8000 serien af finsnittere. De nye modeller er udstyret med den nyeste teknologi inden for finsnitning, der øger produktiviteten med op til 15%, øger driftstiden, sænker driftsomkostningerne og er hurtigere og lettere at vedligeholde.

De nye modeller bygger videre på succesen med 8000 serien, der blev lanceret sidste år. Nu kommer modeller med flere hestekræfter med henblik på hurtigere hastighed, optimal brændstoføkonomi, pålidelighed og ensilagekvalitet. De nye modeller er:

  • 8300, 490 hk med en Trin IV/FT4 13,5 l motor
  • 8700,766 hk med en Trin II/Tier2 19,0 l motor
  • 8800, 843 hk med en Trin II/Tier2 19,0 lmotor

Med den langsliggende motor har de nye finsnittere fået en forbedret luftgennemstrømning gennem hele maskinen, hvilket reducerer behovet for køling og øger effekten til snitning. Motoren er placeret lavere med henblik på optimering af tyngdepunktet og udsynet. Det øger stabiliteten ved arbejde på stejle skråninger eller vejtransport.

Finsnitternes kabine har refleksfrit glas, Bluetooth, masser af opbevaringsplads og automatisk aircondition, der justeres fra CommandARM’en. Blandt de øvrige avancerede funktioner er en GreenStar 2630 trykskærm og alle funktioner er bekvemt placeret i CommandARM'en, fjernadgang Remote Display Access og automatisk AutoTrac styring med RowSense. Hver model kan desuden udstyres med HarvestLab, der er et avanceret system til analyse og dokumentation af afgrøder baseret på løbende målinger med henblik på forbedring af ensilagekvaliteten.

Skæreborde inkluderer John Deere’s nye 9 serie af græs-pickups og Kemper 300 eller 400 serierne af rækkeuafhængige rotorskæreborde. De inkluderer den nye rotor 475 Plus skærebord med 10 rækker og en arbejdsbredde på 7,5 m, som reducerer spild af strå og kolber samt forbedrer muligheden for at høste majs, der ligger ned. Skærebordene reducerer også tilstopning på steder med meget ukrudt. Alle John Deere's skæreborde er automatisk hastighedsreguleret med den valgte snitlængde.

Blandt de øvrige egenskaber er en DuraDrum™ knivcylinder med reversslibning, og andre teknologier til bedre forarbejdning af ensilage og øget næringsværdi.

De nye modeller i 8000 serien giver fordele for ensilageproducenter inden for tre områder:

  • Kanalbredden er tilpasset mængden af hestekræfter for at sikre den bedste ensilagekvalitet og højest mulige effektivitet.
  • Den nye udformning af udkastertud og roteringsmekanismen er vedligeholdelsefri og beregnet til ekstra kraftig belastning.
  • John Deere Active Fill Control (AFC) øger produktiviteten og præcisionen i marken. Denne nye funktion muliggør automatisk påfyldning af vogne og forbedrer førerens bekvemmelighed.

Blandt de øvrige egenskaber er mulighed for 2,15 m dæk, der giver branchens største frihøjde, reducerer jordpakning samt forbedrer trækkraft under våde forhold, forlængede serviceintervaller, mindre daglig vedligeholdelse og krav til rengøring samt et nyt innovativt stendetektorsystem.

Nyt i 2016 er også LED-lygtepakker og en bekvem ProTouch-funktion til nedsættelse af hastighed på vej eller under høst ved skift mellem marker, hvilket forbedrer førerens bekvemmelighed.