close
Menu

Nye råstærke 4-bælte 9RX serie traktorer

4 nye modeller med 4 bælter giver mere trækkraft, komfort og pålidelighed.

John Deere kan nu præsentere deres første traktor med 4 bælter og udbygger dermed deres allerede omfattende 9R serie af råstærke traktorer med hjul og 9RT serien med 2 bælter. De fire nye 9RX modeller – som spænder fra 470til 620 hk – har et solidt og robust understel med bæltesystem, der er udviklet til at yde enestående styrke, holdbarhed og forbedret kørekomfort, specielt ved håndtering af store redskaber i marken.

9RX er udstyret med et enestående understel med et bæltesystem, der effektivt overfører trækkraften til underlaget. Systemet er ideelt til anvendelser, der kræver et kraftigt træk såsom kultivering, pløjning, store såningsopgaver samt til anvendelser uden for landbruget.

De nye 9470RX og 9520RX traktorer drives af en 13,5 l John Deere PowerTech PSS motor, mens 9570RX og 9620RX anvender en 15,0 l Cummins QSX motor. Motorerne benytter recirkulation af nedkølet udstødningsgas (EGR), forbedret turboladningsteknologi, dieselpartikelfilter (DPF) og selektiv katalytisk reduktion (SCR). Begge motorer overholder Trin IV/Final Tier 4 reglerne for emission og yder den kraft og det drejningsmoment, der skal til for at håndtere selv de vanskeligste forhold i marken.

Motoren driver en stor tandtromle, som i kombination med optimalt placerede mellemhjul og valser leverer enestående kraft til underlaget med mindre krafttab. De nye 9RX traktorer er udstyret med hårdføre punkterfrie Camso Durabuilt 3500 og 6500 serie bælter med Duradrive teknologi med henblik på optimal belastning i marken. Bælterne, der er 30" brede, er konstrueret med henblik på øget holdbarhed og holder sig inden for 3 m begrænsningen af køretøjets samlede bredde. Som ekstraudstyr findes ekstra brede 36" bælter.

Som sine søskende 9R/9RT kan de nye 4-bælte traktorer leveres med den hurtige og blødt skiftende e18 transmission med Efficiency Manager for automatisk styring af motor og transmission. Denne førende transmission på markedet reagerer hurtigt og automatisk i marken med henblik på bedre ydeevne og reduceret brændstofforbrug.

Traktorerne har desuden knækstyring, og som ekstraudstyr kan leveres ACS (Active Command Steering), som forbedrer manøvredygtigheden i marken og retningsstabiliteten ved transporthastigheder helt op til 40 km/t.

CommandView III kabinen, med funktioner allerede kendt fra John Deere’s 9 serie traktorer, har fået nyt affjedringssystem, som giver en betydelig forbedring af kørekomforten ved at tillade op til 10 cm lodret vandring. Det hjælper med at styre bevægelserne og isolerer kabine og fører mod pludselige stød og vibrationer.

Blandt de øvrige nyheder i CommandView III kabinen er en enestående ergonomi.

Heri indgår fuldt integreret AutoTrac™ styresystem og JDLink Connect informations-styresystem, den intuitive og brugervenlige Generation 4 CommandCenter skærm med sider, der er tilpasset kunden, og som gør, at traktor og redskaber kan styres med fingerspidserne samt e18 transmission med Efficiency Manager.

For optimalt udsyn selv i mørke er der hele 24 LED-lygter, der spreder lys i dagslyskvalitet rundt om traktor og redskab.

Den nye 9RX har fået et nyudviklet hydrauliksystem og omfatter nu op til 8 olieudtag med en standard kapacitet på 220 l/min, der kan udbygges til 435 l/min. Det lever nemt op til de høje krav om hastighed og hydraulisk effekt, som vores kunder ofte har brug for i marken.